6973489105 Ενιαλίου 2 - Καλαμάτα panagiotopoulos.geo16@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος
Υδραυλικές Εργασίες - Θέρμανση | Καλαμάτα
 

Καλωσορίσατε στην εταιρεία του Παναγιωτόπουλου Γεώργιου στην Καλαμάτα! Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και άλλων συναφών υπηρεσιών, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας.

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο μας, έχουμε καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ψυκτικών, θερμαντικών και υδραυλικών λύσεων στην περιοχή της Καλαμάτας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τον επισκευαστικό έλεγχο ψυκτικών μηχανημάτων, θερμοσυσσωρευτών, μαγνητικών φίλτρων, υδραυλικών εγκαταστάσεων και πολλών άλλων συστημάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με εμπειρία & επαγγελματισμό
 

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία υψηλής ποιότητας και καινοτομίας, προσφέροντας λύσεις που είναι εξοικονομητικές, αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον.Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε πελάτη με ακρίβεια και αξιοπιστία. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ιδιώτες πελάτες, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες.

Ένα από τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι η χρήση μαγνητικών φίλτρων. Τα μαγνητικά φίλτρα προσφέρουν αποτελεσματική προστασία και καθαρισμό στα ψυκτικά συστήματα, εμποδίζοντας τη συσσώρευση ανεπιθύμητων ουσιών και εξασφαλίζοντας τη μακροζωία και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

panagiotopoulos.geo16@gmail.com
 
 

6973489105
 
 

Ενιαλίου 2 - Καλαμάτα